verse snijbloemen

Assortimenten


Wil je iemand een hart onder de riem steken bij een overlijden? Wens je de mooiste bloemen op je huwelijk? Dan kun je bij ons terecht voor bloemenabonnementen, rouwarrangementen en bruidsstukken.

Bloemenabonnementen 

We brengen veel tijd door op onze werkplek. Een inspirerende ambiance draagt bij tot betere prestaties, dat staat onomstotelijk vast. Bloemen en planten horen thuis in de werkomgeving en zorgen net voor dat ietsje meer. Iedere receptiebalie, vergaderruimte of directiekamer wordt een visitekaartje dankzij een bloemenabonnement of een weloverwogen keuze aan planten. Bloemen en planten geven kleur aan elke werkplek. Wat zijn de kenmerken van een goed bloemenassortiment? Het is gemakkelijk, goed aansluitend op de werkomgeving en het geeft een professionele uitstraling aan je zaak. ‘t Groene hart stelt je een passende aanbieding voor. Iedere week op een vaste dag ruilen we de bloemen om voor een nieuw boeket, eventueel zelfs in een leenvaas. Ook is het mogelijk om vaste afspraken te maken voor verjaardagen, relatiegeschenken, …

Rouwarrangementen

Tijdens een uitvaart of herdenking moeten bloemstukken precies kloppen en het juiste gevoel overbrengen. Een tweede kans krijg je niet. ‘t Groene hart kan je als geen ander helpen bij het uitkiezen van het rouwarrangement, zodat de bloemen exact weergeven wat je wenst. Of het nu een uiting van verdriet is of een weergave van de persoonlijkheid van een overledene, het plaatje moet kloppen. Samen met jou kunnen wij precies bepalen wat het eindresultaat moet zijn.

Bruidsstukken

Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect is : de locatie, de mensen, de aankleding en de bloemen. ‘t Groene hart helpt je dit te realiseren en zorgt voor de mooiste bloemen, precies zoals jij ze wilt. 

In onze winkel vind je verschillende idee├źn voor je bruidsboeket. Wij helpen je graag verder met je keuze. Of het nu gaat om een traditioneel of een modern boeket of om een veldboeket : alles is mogelijk en wij maken het naar jouw wens. 

Wil je meer informatie? Spring eens binnen, bel of mail. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossing.